Program


Mary McDonald: Jesus!

Mary McDonald: Jesus!

Mary McDonald – népszerű amerikai egyházzenész – „Jesus!” című kétrészes musicalszerű oratorikus művének első része „A Messiás eljövetele”, a második „A Messiás feltámadása” címet kapta. Mindkét rész lazán összefűzött tételek sorozata, melyben a szerző különböző nézőpontokból vizsgálja meg a történéseket; érzéseket, benyomásokat fogalmaz meg, mindezt pedig közismert dallamok – karácsonyi dalok, koráldallamok és műzenei részletek – felidézésével teszi.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 6. szombat, 16:00

A Sopronban tervezett előadás különleges vállalkozás, hiszen az eredetileg zongorára és kórusra írott, majd szimfonikus zenekarra hangszerelt darab ezúttal fúvószenekari kísérettel szólal meg. Szilágyi Miklós karnagy neve városunkban nem ismeretlen, hiszen a Fidelissima Vegyeskarral immár nyolcadik éve működnek együtt sikeresen, de Kőszeg két nagy múltú együttesét, a 164 éves Concordia-Barátság Énekegyesületet és a 157 éves Kőszeg Város Fúvószenekarát is vezeti. Az ő fúvószenekari átiratában és az említett három együttes koprodukciójában csendülnek majd fel Sopronban a JÉZUS! hangjai.

 

Az előadás a nagy érdeklődésre való tekintettel még egyszer előadják!

 

Jegyár az egyes előadásokra: 5.000 Ft

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Bertolt Brecht-Hanns Eisler Galilei élete Fordító: Ungár Júlia "GALILEI Új kor születik, amiben öröm lesz élni.  SARTI Aha. Remélhetőleg a tejest is ki tudjuk fizetni ebben az újkorban, Galilei úr."

Egy mindenre elszánt orvos meghódítja a színpadot! A misztikus thriller világsikerű Broadway-musical változata

Ajánló


A New York-i Broadway-ról Londonba és most Budapestre Erkel színház – 2025. jan. 11.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!