Program


Marlboro Man koncert
2

Marlboro Man koncert

kávézó
jegyár egységesen: 2500 Ft
időtartam: 90 perc

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 21. péntek, 20:00

A Marlboro Man zenekar küldetése az emberi hülyeség elleni végtelen küzdelem. Most is ez lesz a fő téma A MU Színház kávézójában is, ahol akusztikus keretek között, kötetlenebb, beszélgetős hangulatban szólalnak meg a dalok, amikben könnyen magunkra ismerhetünk, de szívesebben ismerünk inkább másokra.

A zenekar 1992. január 1-én alakult abból célból, hogy Gerdesits Faszi Ferenc elmebeteg szövegei és az összes tag által rajongott 70-es évekbeli rockzene ötvözésével tartalmas és maradandó szórakozást biztosítson az arra érdemes közönségnek. Állandó témáik a társadalomkritika és az emberi hülyeség elleni végeláthatatlan küzdelem, country rock, new wave, progresszív rock és pszichedelikus zenével alátámasztva. Rövid működésük alatt 7 albumot, 3 EP-t, számtalan koncertet, valamint visszafordíthatatlan egészségkárosodást hoztak össze. Legutóbbi anyaguk 2023 decemberében jelent meg, “Nektár 007” címmel.

Tagok: Mayer Norbert – szólógitár, Kaminszki Szergej – dobok, Lieber Zoltán – basszusgitár, vokál, Gerdesits Ferenc – ének, akusztikus gitár

Ajánlatunk


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Öreglányok, akik úgy játszanak, mint a gyerekek a játszótéren. Olyan nők, akikhez az élet nem volt mindig kegyes, mégis minden mondatukkal azt üzenik: NEVESS ÉS ÉLJ!!!

Nem gondolnánk, hogy Kovács Kati koncertjei elé lehet még írni egyáltalán olyat, amit még nem írtak le róla. Lehet-e olyat írni, ami még jobban felkelti a nagyérdemű érdeklődését iránta? Nem. Elég csak közzétenni, hogy Kovács Kati koncert ekkor és ekkor, itt és itt.

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A nagy érdeklődésre való tekintettel, dupla Geszti Sixty koncert az Arénában!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!