Program


Margaret Island

Margaret Island

Margaret Island - Barlangkoncert

A tavalyi izgalmas felfedező utazást folytatja a zenekar ezúttal a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház koncerttermében, ahol most először lépnek színpadra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 4. péntek, 20:00

Margaret Island - Barlangkoncert
Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház 

A Lábas Viki, Törőcsik Kristóf és Füstös Bálint alapította Margaret Island az egyik legsikeresebb popzenekar a hazai palettán: "Eső" című daluk 2016-os berobbanását követően hamar állandó színfoltjává váltak a budapesti és vidéki kluboknak, fesztiváloknak. Három nagylemez és számos vezető rádiós sláger - mint a Veled minden, Engedd, hogy szabad legyek, Hóvirág, Legszebb szavak stb. - után a legnagyobb hazai színpadokon kaptak helyet, többször koncerteztek külföldön, 2019-ben megtöltötték a Müpa hangversenytermét és a Margitszigeti Szabadtéri színpadot is.

Tavaly a csapat egy különleges koncertsorozattal ünnepelte fennállásának ötödik évét: a ‘Legszebb színek’ országjáró turné keretein belül rendhagyó természeti- és világörökségi helyszíneken zenéltek, többek között Aggteleken a cseppkőbarlangban, a pannonhalmi levendulamezők mellett és a Szigligeti várban is.

Ezt az izgalmas felfedező utazást folytatják ezúttal a Fertőrákosi Kőfejtő és Barlangszínház koncerttermében, ahol most először lépnek színpadra.

Az este folyamán a teljes hét fős zenekari felállással találkozhat a közönség.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!