Program


MARCZI JAZZ KLUB - MYRTILL ÉS A SWINGUISTIQUE KONCERT

MARCZI JAZZ KLUB - MYRTILL ÉS A SWINGUISTIQUE KONCERT

Új klubsorozatunk célja, minden alkalommal létrehozni valami újat a dallam és a hang harmóniájának improvizációján keresztül. A havi rendszerességgel jelentkező Jazz Klubban országosan ismert és elismert zenészek és fiatal tehetségek közvetítik a jazzművészet értékeit.
Szakmai partnerünk: Budapest Jazz Orchestra

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 14. szerda, 19:00

Micheller Myrtill talán legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing muzsikát játszó Myrtill és a SWINGUISTIQUE. Az idén tíz esztendős jubileumát ünneplő, öt fős zenekar az eddig megjelent négy albumának legnépszerűbb dalaiból állítja össze műsorát, francia, angol és magyar nyelvű dalokkal, Edith Piaf sanzonfeldolgozásokkal.
A Myrtill és a SWINGUISTIQUE formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első albumuk, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmaz, egyéni manouche swing feldolgozásban. A CD nagy sikernek örvendett, hiszen alig egy év alatt aranylemez lett.
2013-ban jelent meg következő kiadványuk, amely méltatlanul elfeledett ötvenes, hatvanas évekbeli magyar nyelvű dalok átiratait tartalmazza.
Harmadik albumuk anyagát az ikonikus Édith Piaf sanzonokból állították össze, a közönség nagy örömére. Nagy sikerrel koncerteztek az évek során hazai fesztiválokon és Európában, Németországtól Montenegróig. A most megjelent negyedik lemez szintén számos francia sanzont és egy magyar nyelvű dalt tartalmaz. Az Artisjus előadói díjas Micheller Myrtill idén negyedik alkalommal tért vissza a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe önálló, egész estés koncertjével, ahol a tíz esztendős formáció jubileumi koncertjét tartották meg.

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!