Program


MARCZI JAZZ KLUB - MYRTILL ÉS A SWINGUISTIQUE KONCERT

MARCZI JAZZ KLUB - MYRTILL ÉS A SWINGUISTIQUE KONCERT

Új klubsorozatunk célja, minden alkalommal létrehozni valami újat a dallam és a hang harmóniájának improvizációján keresztül. A havi rendszerességgel jelentkező Jazz Klubban országosan ismert és elismert zenészek és fiatal tehetségek közvetítik a jazzművészet értékeit.
Szakmai partnerünk: Budapest Jazz Orchestra

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 14. szerda, 19:00

Micheller Myrtill talán legsikeresebb és legnépszerűbb formációja a francia manouche swing muzsikát játszó Myrtill és a SWINGUISTIQUE. Az idén tíz esztendős jubileumát ünneplő, öt fős zenekar az eddig megjelent négy albumának legnépszerűbb dalaiból állítja össze műsorát, francia, angol és magyar nyelvű dalokkal, Edith Piaf sanzonfeldolgozásokkal.
A Myrtill és a SWINGUISTIQUE formáció 2011-ben alakult, majd 2012-ben jelent meg első albumuk, amely francia és angol nyelvű dalokat tartalmaz, egyéni manouche swing feldolgozásban. A CD nagy sikernek örvendett, hiszen alig egy év alatt aranylemez lett.
2013-ban jelent meg következő kiadványuk, amely méltatlanul elfeledett ötvenes, hatvanas évekbeli magyar nyelvű dalok átiratait tartalmazza.
Harmadik albumuk anyagát az ikonikus Édith Piaf sanzonokból állították össze, a közönség nagy örömére. Nagy sikerrel koncerteztek az évek során hazai fesztiválokon és Európában, Németországtól Montenegróig. A most megjelent negyedik lemez szintén számos francia sanzont és egy magyar nyelvű dalt tartalmaz. Az Artisjus előadói díjas Micheller Myrtill idén negyedik alkalommal tért vissza a Müpa Bartók Béla Nemzeti Hangversenytermébe önálló, egész estés koncertjével, ahol a tíz esztendős formáció jubileumi koncertjét tartották meg.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!