Program


Manipulációink Hálójában - Mentalista Show

Manipulációink Hálójában - Mentalista Show

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 13. péntek, 19:00

Gondolatolvasás, Jövőbelátás, Hipnózis és Telepátia. Vajon létező dolgok vagy csupán az emberi elme Manipulálásáról van szó? Vajon mekkora hatással lehetünk a másikra? Hogyan befolyásoljuk egymás gondolkodását és döntéseit? Egészen pontosan mekkora hatalmunk lehet a másik ember felett? A "Manipulációink Hálójában" című előadásában Ba Marcell Mentalista lenyűgöző illúziókkal és mentális képességei segítségével válaszolja meg ezeket a kérdéseket.

 

Vajon hol kezdődnek ezek a manipulációk? Az iskolában? A magánéletben? A munkahelyen? Vagy esetleg a politikában?

A válasz az, hogy egész életünkben körbevesznek minket, viszont Ba Marcell Mentalista előadás során egy új szintre emeli a befolyásolást és mutatványai segítségével még a szabad akarat létezését is megkérdőjelezi!

 

FIGYELEM! 

A műsor során megtapasztalható élmények és mutatványok szuggesztív jellege akár maradandó változásokat is okozhat, megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk!

Ajánlatunk


ifj. Johann Strauss A DENEVÉR Nagyoperett három felvonásban, magyar nyelven, angol és magyar felirattal

Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja őket a zene, az éneklés csodálatos hatalmára. És persze arra, hogy a legnagyobb ínség idején sem szabad elfelejtkezni az olyan örök értékekről, mint a barátság, a hűség és a bátorság. Vajon sok kaland árán sikerül-e a gyerekcsapatnak legyőzni az akadályokat? Sikerül-e embernek maradni az embertelenségben?

Ajánló


Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!