Program


Magyar Tavak Fesztiválja - Tisza-tó 2022 / To'pera Gálakoncert

Magyar Tavak Fesztiválja - Tisza-tó 2022 / To'pera Gálakoncert

A Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye. A 2022-es évben immáron három helyszínen jelentkezik a fesztiválsorozat, mégpedig a Velencei-tónál, a Tisza-tónál illetve a Balatonon.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 29. péntek, 20:00

A Magyar Tavak Fesztiválja néven, több helyszínen még több érdeklődőt fog elkápráztatni a nyár nagy eseménye. A 2022-es évben immáron három helyszínen jelentkezik a fesztiválsorozat, mégpedig a Velencei-tónál, a Tisza-tónál illetve a Balatonon. A kultúra, az egészséges életmód és az aktív pihenés a természet csodálatával egészül ki, hiszen ez a fesztivál bemutatja hazánk legszebb régióinak növény- és madárvilágát, sőt, a környék népi kultúráját is. Mivel a komolyzenei előadások a megszokottól teljesen eltérő, természetes környezetben zajlanak, a hangulat és a művészi élmény ebben a formában sehol máshol nem található meg az országban.

21:00-22:00 MOROTVA- Urbán Verbunk táncprodukció – a kerékpáros napon résztvevő vendégek számára erre az előadásra is érvényes a jegyük, de van lehetőség külön jegyvásárlásra is.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!