Program


Mágnás Miska

Mágnás Miska

Szirmai Albert – Bakonyi Károly – Gábor Andor:
MÁGNÁS MISKA
- operett -
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 20. szombat, 17:00

Átdolgozták: Békeffy István és Kaszó Elek

Baracs István vasútépítő mérnök megérkezik szülőfalujába, hogy megépítse a vasutat. A vásárban beleszeret Korláthy grófék álruhás lányába Rollába. A grófék megkedvelik a fiatalembert, de amikor megtudják, hogy nem a birtokuk felé tervezi a vasutat, kiutasítják. Korláthyék estéjén Baracs a szomszéd birtok lovászát, Miskát grófként mutatja be, és megkéri, hogy próbáljon megoldást találni a vasút és a közben szövődött szerelmek ügyében.
A fordulatokban, nevettető helyzetekben bővelkedő mű zenei világát slágerré vált dalok alkotják, melyek hangszerelése időnként átlátogat majd a swing és a rock világába is.

 Szereplők:

Miska lovász: Molnár Ervin
Marcsa, mosogatólány: Kovács Ágnes Magdolna
Rolla: Baranyi Emma
Baracs István mérnök: Szente Árpád Csaba
Nagymama: Oravecz Edit
Pixi gróf: Lenchés Márton
Mixi gróf: Szelle Dávid
Korláthy gróf: Keresztesi László
Stefánia, a felesége: Pap Lívia
Leopold főkomornyik, Gróf  Eleméry: Farkas-Csányi Attila

Játéktér: Vándorfi László
Jelmeztervező: Justin Júlia
Koreográfus: Krámer György
Zenei vezető: Rossa László
Művészeti munkatársak: Farkas-Csányi Attila és Lenchés Márton

Rendező: Vándorfi László

Ajánlatunk


Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi klasszikussá vált, ami nem is csoda: egyszerre elgondolkodtató, kritikus látlelet a társadalmi álszentségről s az emberi hiszékenységről, ugyanakkor szórakoztató, szellemes, fordulatos, slágerekben gazdag zenés mű is.

Székely Csaba drámaíróként először 2011-ben, a POSZT Nyílt Fórum programjában tűnt fel, ahol Bányavirág című színdarabjáért a Színházi Dramaturgok Céhe neki ítélte oda a Vilmos-díjat. Pályája azóta töretlenül ível felfelé. Darabjait számos magyar színház bemutatta, ő pedig háromszor nyerte el a Színikritikusok díját a legjobb új magyar drámáért.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!