Program


Maffia: bemutatja a Pilisi Kolibri STE tánccsoportja

Maffia: bemutatja a Pilisi Kolibri STE tánccsoportja

Az 70 perces show-ban a 30-as évek gengsztervilágát mutatjuk be a tánc nyelvén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 14. szombat, 19:00

Maffia
bemutatja a Pilisi Kolibri STE tánccsoportja

Az 70 perces show-ban a 30-as évek gengsztervilágát mutatjuk be a tánc nyelvén.

A cselekmény korhű század eleji páros táncokkal
- charleston, boogie-woogie, balboa, lindy-hopp –
kiválóan illusztrálja ennek az izgalmas és eseményteli korszaknak
minden lélegzetvételnyi pillanattöredékét.

A táncokat egy gengsztertörténet fogja össze:
Matrózok érkeznek a városba, ahol az első italozás közben kizsebelik őket a helyi mulató csábos hölgyei. A megszerzett összeget a kisváros maffiafőnökéhez viszik, de egyikük magának is akar a pénzből. Ám a Don ezt észreveszi, s kegyetlen ítélettel halált mond a lányra.

A kijelölt végrehajtó a maffia legfrissebb tagja, aki - meglátva a gyönyörű nőt – képtelen elkövetni a gyilkosságot. Az első pillanattól vonzalmat érez iránta, s gyengeségében elereszti. A rettegő teremtés a helyi nyilvános házba menekül, ahol az örömlányok próbálják elrejteni.

Mindeközben a szerelmes ifjú maffiózó visszatér a Donhoz, s jelenti: megtette, amit kellett, megölte a lányt. Bizonyítékul megmutatja a rózsát, amit a „halott” lánytól vett el.

Minden megoldódott – vagy mégsem…Egy másik fiatal maffiózó, a szépfiú éppen a kuplerájban múlatja idejét, és meglátja a rejtőzködő fiatal lányt. Hidegvérrel ráncigálja a Don elé, leleplezve ezzel a két ifjú szerelmest - valamint társa gyengeségét.

A teljhatalmú gengszter véres leszámolásra készül…és a pisztoly eldördül.

A táncshow után kötetlen swing partyra várjuk a táncolni vágyókat! Korhű ruhában érkező vendégeinknek meglepetéssel készülünk.

Ajánlatunk


Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra. A Grammy-díjas észt-amerikai karmester hasonlóan ínyenc programmal érkezik a BFZ-hez is.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!