Program


Madarak - Időkapszula Party

Madarak - Időkapszula Party

Madarak időkapszula parti

Időutazás táncbuli keretében a rock and rolltól a modernebb zenékig, érintve a standard táncokat is a Madarak házibuli zenekarral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 22. péntek, 20:00

Madarak időkapszula parti
Időutazás táncbuli keretében
a rock and rolltól a modernebb zenékig, érintve a standard táncokat is a Madarak házibuli zenekarral.

A MADARAK házibuli-zenekar évek óta az egyik legismertebb retro zenét játszó együttes, akikkel garantált a házibuli-hangulat. Az 1994-ben alakult zenekar repertoárja a rock and roll korszaktól a legmodernebb zenékig terjed. A csapat 2001 márciusában a legrangosabb szakmai elismerést, az eMeRTon Díjat vehette át, 2004-ben Arany Nyíl Díjat kaptak.

A zenekar díjai: Emerton Díj 2001, Arany Nyíl díj 2004

Túl a 3000-ik fellépésen

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!