Program


LOVE - Valentin Napi Swing

LOVE - Valentin Napi Swing

A Debrecen Big Band Valentin napi swing koncertje.

Fellépők: Koós Réka, Szolnoki Péter, Vastag Tamás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 13. kedd, 19:00

A tavasz közeledtével, Valentin Nap estéjén kerül megrendezésre, a Debreceni Református Nagytemplom meghitt falai között, a LOVE – Valentin Napi Swing, Debrecen Big Band koncertje. A Csokonai-díjas Debrecen Big Band-től megszokott feldogozások mellett, erre a koncertre készült több olyan hangszerelés, amelyek országosan ismert, és sikeres előadók tolmácsolásában szólalnak meg.

Sztárfellépők lesznek Koós Réka énekesnő, színésznő mindenféle zenei stílusban kamatoztatja tudását. Junior Lyra díjas előadó. Németországban, Ausztriában és hazánkban, a Madách Színház is több musicalben játszott, illetve játszik főbb szerepeket.

Szolnoki Péter Artisjus-díjas zenész, énekes, zeneszerző, hangszerelő, a Bon-Bon együttes énekese, fuvolistája. Big Band-ünkkel 10 éve lépünk fel közös produkciókban, a debreceni születésű, sokoldalú előadóművésszel.

Vastag Tamás Fonogram-díjas énekes, színész. Az X-Faktor című műsorok révén vált országosan ismertté. Ebben az évben több alkalommal láthatta, hallhatta zenekarunkkal, a debreceni közönség, többek között a Kölcsey Központban, és a Debreceni Virágkarneválon.

A koncerten közreműködnek a Valcer Táncstúdió táncosai.

Konferál Fazekas László.

Daróczi László
zenekarvezető

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

A XV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál győztes produkciói januártól a Fővárosi Nagycirkusz porondján!

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!