Program


Los Orangutanes – Budapest Latin Fiesta

Los Orangutanes – Budapest Latin Fiesta

A megszokott cumbia mellett a latin repertoár egyéb műfajai is teret kapnak ezen az estén: lesz chachacha, boogaloo, salsa és son is. Kolumbia, Uruguay, Venezuela, Kuba, Mexikó együtt a Müpa színpadán.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 9. péntek, 20:00

Los Orangutanes – Budapest Latin Fiesta

A Los Orangutanes nemcsak Magyarországon, de a környékbeli európai régióban is egyedi színfoltnak számít, hiszen hazai zenészektől ritkán hallható a legnépszerűbb latin-amerikai műfaj, a cumbia. A 2017-ben megszületett kilenctagú formáció nemcsak jellegéből fakadóan, de nagy sikerű koncertjeivel és remek bemutatkozó lemezével is bizonyítja rátermettségét. Ezúttal pedig Budapesten élő latin zenészekkel kiegészülve tágítják repertoárjukat, nyitnak a chachacha, a salsa vagy a son felé - és csapnak igazi fiesztát.

A Los Orangutanes tagjait a latin zene, azon belül is elsősorban a cumbia iránti rajongás hívta életre. A számos népszerű hazai együttesből (Irie Maffia, Anselmo Crew, Zuboly, PASO, Besh o droM) verbuválódott felállás egyik frontembere, Tabeira Iván uruguayi származású, így élő latin szálról beszélhetünk a zenekar esetében, amely a legnépszerűbb dél- és közép-amerikai zenei műfaj, a cumbia autentikusabb árnyalatát részesíti előnyben. Ez a tánc szerte a latin-amerikai régióban népszerű, mindenhol kissé más ízzel játsszák, a Los Orangutanes a kolumbiai, karib-tengeri eredeti zenei világot célozta meg, mint az jól hallható 2021-es Lo Mejor De La Cumbia című bemutatkozó lemezükön is. Ezúttal azonban egy hatalmas latin zenekarra alakul át a formáció, hogy megmutassa, mennyi tehetséges latin muzsikust rejt a főváros. Így aztán a megszokott cumbia mellett a latin repertoár egyéb műfajai is teret kapnak ezen az estén: lesz chachacha, boogaloo, salsa és son is. Kolumbia, Uruguay, Venezuela, Kuba, Mexikó együtt a Müpa színpadán. A latin vendégek mellett pedig számos kiváló magyar zenész is csatlakozik a csapathoz, hogy valóban a nagy trópusi orchestrák világát idézzék meg.

Los Orangutanes:
dob: Krecsmáy Zsolt
basszusgitár: Herr Attila
zongora: Frimmel Jakab
konga: Szarvas Dávid
harsona: Élő Márton
trombita: Táborszky Bence
szaxofon, fuvola: Pásztor Ákos
harmonika, charango, ének: Árkosi Szabolcs
ének, güiro: Tabeira Iván

Közreműködők:
ütőhangszerek: Takács Márton
harsona: Murad Abbas
trombita: Meggyes Ádám
szaxofon: Kováts Gergő

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!