Program


LÖLÖLAND (nyilvános főpróba)

LÖLÖLAND (nyilvános főpróba)

Egy történet arról, amikor két ötvenes, elvált szülő, akik társadalmilag, politikailag, egzisztenciálisan, komolyságban, bohémságban merőben különbözőek, sikeresen tönkreteszik gyermekeik szerelmét. Hogy megérdemlik-e ezek a fiatalok ezt a szülői balfékséget? Döntse el a sors és/vagy az élet! (Mindenesetre rengeteget énekelnek az események folyásával egyirányban, mert ezek a mai fiatalok egyfolytában popsztárok akarnak lenni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Nyilvános főpróbánk próbának minősül, ami azt elenti, hogy a rendező akár meg is állíthatja az előadást - persze nem tervezzük, hogy ez megtörténik. A nyilvános főpróbáról videófelvétel készül!A későn érkezőket nem áll módunk beengedni, csak a szünetben - a színházat is bezárjuk, hiszen mindenki a nézőtéren várja az első találkozást új darabunkkal. Megértésüket köszönjük.

Ajánlatunk


zenés party két részben

Robert Wilson amerikai színházi rendező és képzőművész és Tom Waits énekes-dalszerző, zeneszerző 1990-ben bemutatott „zenés meséje” A bűvös vadász című Weber opera átirata.

Kápráztató csodákkal vár a Fővárosi Nagycirkusz új műsora!

Ajánló


A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

Majka lenyűgöző koncertélményt hoz 2024. március 23-án az MVM Dome-ba! (A jegyárak a jegyfogyás tükrében dinamikusan emelkedhetnek.)

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!