Program


Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre): ENTER ACHILLES / BTF 2020

Lloyd Newson (DV8 Physical Theatre): ENTER ACHILLES / BTF 2020

Egy kocsma, nyolc pasi, egy wurlitzer és sok pofa sör. Mindig ütős kombináció.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 11. szombat, 20:00

A DV8 ötödszörre a Trafó színpadán! 25 évvel azután, hogy a legendás tánc-ikon Lloyd Newson (DV8) először színpadra vitte a maga nyers valójában a brit kocsmakultúrát, a Rambert és a Sadler's Wells Newsonnal közreműködve felújítja ezt a mérföldkőnek számító fizikai színházi produkciót.

A produkció, amely ma ugyanolyan érvényes, mint 24 évvel ezelőtt, a bemutató idején, kioldani igyekszik a „férfiasság kényszerzubbonyát” (The Observer), hogy megvizsgálja, micsoda rettegés és micsoda gyengédség lapul a sörrel átitatott tesztoszteron mélyén.

„Erőszakos, csúnya, politikailag inkorrekt és mértéktelenül szórakoztató” (The Australian) Az Enter Achilles turnézott 18 országban, majd átdolgozták egy számos díjat - beleértve az Emmyt és a Prix Italia-t - besöprő TV-filmmé. Most Newson, aki életében először működik együtt egy másik társulattal, a Rambert világhírű együttesével, a maga által válogatott új szereplőkkel tér vissza a színpadra.

“Kivételes, gazdag, pusztító és diadalmas műalkotás ... Drámai koherencia, emberi integritás és ellenállhatatlan látványvilág mind megtalálhatóak az Enter Achillessben. A legkiemelkedőbb előadás, amelyet ebben az évben láttam.”
Daily Telegraph

Figyelem, az előadás PONTOSAN a meghirdetett időpontban, 20.00-kor kezdődik!
A székeket 19:30-tól lehet elfoglalni, későket sajnos nem áll módunkban beengedni.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!