Program


Liszt Ferenc Kamarazenekar, Vadim Gluzman, Várdai István, Baráti Kristóf

Liszt Ferenc Kamarazenekar, Vadim Gluzman, Várdai István, Baráti Kristóf

A Liszt Ferenc Kamarazenekar zeneakadémiai évadnyitó hangversenye új hagyományteremtés, eltökéltség és izgalmas művészi kihívás – de leginkább meghatározó zenei élmény, melyet sokáig megőrizhetünk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 25. hétfő, 19:30

Hagyomány – hiszen tavaly napra pontosan ekkor indították az évadot, és most épp úgy, Várdai István művészeti igazgatóval együtt köszöntik a közönséget. Eltökéltség– mivel decemberben kényszerből távol maradt sztárvendégüket most mégis elhozzák erre az emblematikus színpadra. Kihívás – mert a művészi együttműködést tovább gondolva és elmélyítve Vadim Gluzman új szerepet kap, így nemcsak szólistaként, hanem kamarazenekari irányítóként is megismerhetjük a világhírű előadót.
A hangverseny utolsó műsorszámához nagyzenekarrá bővülnek, és két neves szólista mellé még egy híresség lép a színpadra: Baráti Kristóf ezúttal karmesterként mutatkozik be.

Ezért kedveljük ennyire lassan hat évtizede a Liszt Ferenc Kamarazenekart: klasszikus műsor világsztárokkal, új impressziókkal, új motivációkkal – biztos, hogy emlékezetes közös kaland vár ránk.

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Művészeti vezető és közreműködik: Várdai István (cselló)
Koncertmester: Tfirst Péter
Közreműködik és vendég-koncertmester: Vadim Gluzman (hegedű)

Mozart: D-dúr szerenád („Serenata notturna”), K. 239
Liszt: Angelus! - vonószenekarra
Mozart: g-moll szimfónia, K. 183
---
Brahms: a-moll versenymű hegedűre és csellóra, op. 102 (Vezényel. Baráti Kristóf)

Rendező: Liszt Ferenc Kamarazenekar Alapítványa


Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!