Program


LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/2 - Daniel Ottensamer (klarinét)

LFKZ Zeneakadémia-bérlet 2023/24 5/2 - Daniel Ottensamer (klarinét)

Daniel és Andreas Ottensamer vendégeskedik a Liszt Ferenc Kamarazenekarnál advent első vasárnapján. Mindketten neves európai zenekarok szólóklarinétművészei, hangszeres vetélkedésre azonban ezen az estén nem kerül sor.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: december 3. vasárnap, 19:30

LFKZ Zeneakadémiai bérlet 5/2 - Sztár művész-testvérpár a vendég

Liszt Ferenc Kamarazenekar
Művészeti vezető: Várdai István
Koncertmester: Tfirst Péter
Közreműködik: Daniel Ottensamer (klarinét), valamint a Zeneakadémia hallgatói
Vezényel: Andreas Ottensamer

Műsor:
Stravinsky: Concerto D-ben vonószenekarra
Weber: Esz-dúr klarinétverseny, op. 74
szünet
Beethoven: 2., D-dúr szimfónia, op. 36


Daniel és Andreas Ottensamer vendégeskedik a Liszt Ferenc Kamarazenekarnál advent első vasárnapján. Mindketten neves európai zenekarok szólóklarinétművészei, hangszeres vetélkedésre azonban ezen az estén nem kerül sor, békésen megosztják a szerepköröket: a báty a Weber-klarinétverseny szólójában remekelhet, a fiatalabb Ottensamer pedig dirigensként irányítja a változatos programú koncertet.
A Stravinsky-concerto után, melyet nyugodtan nevezhetünk a 20. századi modern zene klasszikussá vált alkotásának, Weber népszerű romantikus klarinétversenye hangzik el. A koncert második felében a Liszt Ferenc Kamarazenekar, zeneakadémiai adventi hangversenyei hagyományát megtartva, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemmel közös Mesterjáték projekt kiváló zenekari zenészeivel és a mentorált tehetséges hallgatókkal válik nagy zenekarrá, a zenei ötletekben gazdag fiatalkori Beethoven-szimfónia előadásához.

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem és a Liszt Ferenc Kamarazenekar közös programja.

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A Recirquel az idei téli szezonban az évek óta telt házzal játszott Kristály felújított verziójával tér vissza. Az év végi…

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!