Program


Lézerharc a Mátrában
3

Lézerharc a Mátrában

Ajándékozz élményt, válassz kalandot!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Ha végig izgultad a Predátort, együtt voltál a csapattal az Expendables-ben, netán jobb, vagy mint ők, most kipróbálhatod magad. A Mátrában egy speciális high-tech stratégiai játék vár. 21. századi pörgõs lézerprojekt, igazi 3D, élethű látvány és hangminőség ahol Te vagy fókuszban. Ez a játék valós terepen, valós szituációkban, igazi ellenfelekkel szólít harcba. A paintball ehhez képest olyan, mintha diavetítőn néznéd a szomszéd akcióját, miközben a konyhából szólna a táskarádió. Miért hallgatnád a világot monóban, ha jár neked a dolby surround?
Mátrafüreden a csapatok és családok játszhatnak a programozható fegyverekkel 6-30 főig. Valósághű szerepjátékokat élhetsz át, zászlószerzési stratégiákkal kombinálhatod az akciót. A játékidő 30 perctől egy egész napon át is tarthat. A lézerfegyver nem okoz sérülést (a működési elvük a TV távirányítójához hasonló, nem is lézer, hanem infravörös tartományban működik, abszolút veszélytelen, akár még gyerekek is játszhatják), környezetbarát, több játékos típusra programozható.
A játék nincs életkorhoz kötve, nincs semmilyen káros hatása az emberi testre, nem igényel különleges védőruházatot, nem kell védõmaszkot viselni, teljesen biztonságos.
A lézerharcban a gyors gondolkodás és a döntésképesség teszi az embert jó játékossá.
Ha megszállt a harci szellem, irány a Mátra, a film következő epizódja rád vár!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK:

A voucher (ajándékkártya) vásárlátó számított 1 évig érvényes.
A túra indulási időpontja: High-Tech Sportok Bázisa 1. - Mátrafüred, Kallók völgye -
9.00-17.00 óra között, előre egyeztetett időpontban!
Játékosok száma: 8-30 fő között
Programidő: 2 óra
Nehézségi szint: 2.- kezdő
Ajánlott életkor: 12-99 év
Erdőhasználati díj és balesetbiztosítás: 999 Ft/fő/nap
A megjelölt ár 1 főre vonatkozik.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!