Program


Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

Lelki Fröccs- Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 31. péntek, 18:00

Lelki fröccs – Peller Mariann: Hétköznapi spiritualitás

„A legtöbben azt hiszik, a spirituális gondolkodás és életmód vagy a földtől elrugaszkodott humbug, vagy valami olyan magasztos viselkedés, amire a hétköznapok rohanásában mi, egyszerű, földi halandók nem vagyunk képesek. Valójában azonban mind képesek vagyunk felvenni a kapcsolatot a magasabb rendű energiákkal: csak egy pici odafigyelés, és megérkeznek a csodák az életünkbe, és végre fel is ismerjük őket. Az Utazás a lelked körül c. műsorom során elkészítettem 77 interjút ismert emberekkel, akik saját tapasztalataikkal tanítottak engem is. Ezekből is szemezgetve beszélgetünk arról, hogyan erősíthetjük meg a kapcsolatot a mai, rohanó és stresszes világban, a Felsőbb Énünkkel – aki mindig velünk van, és aki mindig tudja, mi a helyes döntés.”
/Peller Mariann/

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

vígjáték két részben

Ajánló


Ha sírva akar nevetni, ezt az előadást ne hagyja ki!

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!