Program


Lélek és Művészet-Hány féle lehet a szerelem?

Lélek és Művészet-Hány féle lehet a szerelem?

Három képzőművész szerelmén és művein keresztül beszélgetünk arról, ki mit keres a szerelemben, mitől függ, hogy sikerül-e a kapcsolat, mi az, ami korhoz kötött és mi időtlen az érzésben és a kapcsolatainkban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 14. kedd, 18:00

2023.02.14. kedd, 18:00-20:00:
Lélek és Művészet - Hányféle lehet a szerelem?

Kedd esti Beszélgetőkör az Esernyősben
Vezeti: Jankó Judit pszichológus, művészeti író, art coach

Február 14-én a Lélek és Művészet beszélgetőkör is a szerelemről szól. Mi másról? Három képzőművész szerelmén és művein keresztül beszélgetünk arról, ki mit keres a szerelemben, mitől függ, hogy sikerül-e a kapcsolat, mi az, ami korhoz kötött és mi időtlen az érzésben és a kapcsolatainkban. Pierre Bonnard, a "tipikus montmartre-i alak" harmonikus és intim szerelme feleségével Marthaval, Csinszka és Márffy Ödön kapcsolata és a Maria Abramovics és Ulay szenvedélyes, de egyenrangú szerelme adják a kereteket, mi meg hozzátesszük a saját tapasztalatainkat.

Szerelmes művészet

Ajánlatunk


• 19:00 Kapunyitás • 20:15 Dzsúdló koncert • 22:00 Azahriah koncert

Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Ajánló


Charlie Chaplin legnagyobb hatású műve, A diktátor mélyen humanista alkotás. A kis borbély és a nagy diktátor kettős szerepében hol…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!