Program


Leila Martial – Valentin Ceccaldi: FiL (FR)

Leila Martial – Valentin Ceccaldi: FiL (FR)

Kötéltánc az ének, az improvizáció és a kortárs zene között – ez adja Leïla Martial énekesnő és Valentin Ceccaldi csellista zenéjének ellenállhatatlan varázsát és feszültségét.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 16. péntek, 20:00

A duó védőháló nélkül veti bele magát a sajátos minimalizmus ismeretlenjébe, ahol szüntelen veszélyek leselkednek rájuk, és nem szabad rossz lépést tenniük. Mal Waldron-standardektől Purcell-áriákon át Fauré- vagy Berio-dalokig számos utalást bontanak ki, miközben valószínűtlen formai kitérőkön és finom hangzás-metamorfózisokon keresztül egyre messzebbre merészkednek a bruitista színház távoli végletei felé. Ez a radikálisan kísérleti és intenzíven lírai pillanatzene nemcsak vakmerőségével, hanem költőiségével is lenyűgözi a hallgatót. A duó fellépése után lemezt is rögzít a Budapest Music Centerben, így a BMC Records katalógusában megjelent kortárs francia jazzlemezek sorában újabb izgalmas kiadvány lát napvilágot 2023-ban.

Közreműködik:

Leïla Martial – ének, effektek
Valentin Ceccaldi – cselló

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

 

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Milyen szerepet játszik az életünkben az alkohol? A 1,5 ezrelék különleges alkotófolyamatból születik, a valóságból építkezik a közösségi színház és a részvételi film kutatómódszereivel. Miért iszunk? Mikor iszunk? Mit fed el, és mit hoz a felszínre az alkohol? Miként tabusítjuk ezt a témát a magyar társadalomban?  Professzionális színészek helyett hétköznapi emberek állnak a színpadon, a személyes történeteiket osztják meg. Így vizsgáljuk velük közösen az alkoholfogyasztás különböző aspektusait és dilemmáit, nyomába eredünk azoknak a hiányoknak, melyek mögötte húzódnak. 

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Mi a közös egy régiségkereskedőben, egy képviselő feleségében és két fodrászban? Legyenek szemtanúi egy gyilkossági nyomozásnak és az est végére…

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!