Program


Legyen Ünnep-Csernák Tibor karácsonyi zenés estje

Legyen Ünnep-Csernák Tibor karácsonyi zenés estje

Katona Klári, Zorán, Szekeres Adrienn, Pély Barna, a Piramis, Michael Bublé és Frank Sinatra népszerű karácsonyi dalai Csernák Tibor és párja, Csernák Mónika előadásában, élőben a Bencs Villában 2021. december 14-én, kedden 17:30 órától!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 14. kedd, 17:30

Legyen ünnep! – Csernák Tibor és Csernák Mónika karácsonyi zenés estje a Bencsben

A Bencs közönségének nem kell bemutatni a Csernák házaspárt, akik már több alkalommal szórakoztatták a Villa közönségét, Csernák Tibor legutóbb a Máté Péter emlékesten. Ezúttal egy karácsonyi összeállítással érkeznek, hogy ismét elvarázsolják a koncertre látogató vendégeinket az ünnepek előtt.

Ajánlatunk


Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!