Program


Lajkó Félix újévi koncert

Lajkó Félix újévi koncert

Lajkó Félix számára igencsak eredményes év volt 2013. Mező címmel elkészítette élete első igazi citerás lemezét, amelyről először a kritikusok áradoztak, majd következett a nagy hír: az album vezeti a World Music Chart Europe világzenei toplistáját! Félix harminc éve használja azt a citerát, amelyet anno az édesanyjától kapott, a megszületett zene pedig mérföldkő a citerát értők és használók körében, mert…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 4. csütörtök, 19:30

Lajkó Félix új távlatokat, mélységeket, síkokat nyit meg, újat és talán megismételhetetlent is mutat egy hangszer értelmezésében, kihasználásában. Közönségét sokszor meglepi, s a Müpában tartott újévi koncertjeinek sorozatával is évről évre új területekre röpíti hallgatóit, amint látjuk-halljuk, hegedűn és citerán is.A koncert sztárvendége a világszerte zajos sikereket arató 2Cellos duó lesz Horvátországból, amely Lajkó Félix meghívására lép fel először Magyarországon. Lélegzetelállító játékukkal, a virtuozitás magasiskolájával vélhetően felejthetetlen koncertélményt szereznek mindannyiunknak az új évre.

"Vannak őstehetségek, akiknek a kezében minden zenévé válik - ebből a szempontból mindegy a hangszerválasztás. Lajkó zenéje leginkább Lajkóról szól, egyénisége kisugárzik minden hangjából. Épp ez a tulajdonsága garancia a sodró lendületre. Olyan rusztikus, naiv erő rejlik ebben a muzsikában, amely pillanatok alatt magával ragadja a közönséget." (H. Magyar Kornél, fidelio.hu)

Ajánlatunk


Igazi örömzene vígszínházi színészektől!

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

SZEREPLŐVÁLTOZÁS! BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LEÍRÁSBAN. Improvizációs párkapcsolati játék, négy kiváló színművész és dr. Piczkó Katalin játékmester közreműködésével.

Ajánló


Megújult műsorral, új fellépőkkel térnek vissza az Illúzió Mesterei Szentendrére!

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!