Program


Lábujjhegyen • Megyeri Léna - Bősze Ádám

Lábujjhegyen • Megyeri Léna - Bősze Ádám

„Bárminek ellen tudok állni, csak a kísértésnek nem” – mondta Oscar Wilde. Tavaszköszöntő előadásunkon kacér előadókkal, pikáns szerepekkel, merész történetekkel csábítjuk önt a Nemzeti Táncszínházba. Ezen az estén csak önre vár Ida Rubinstein, Josephine Baker és Mata Hari is… ugye nem áll ellen a kísértésnek?

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 14. vasárnap, 17:00

A Lábujjhegyen új évadában játékra hívja egymást (és a közönséget) a két előadó: Megyeri Léna tánckritikus és Bősze Ádám zenetörténész. Minden előadáson egy-egy hívószót vagy témát körbejárva idézik meg a tánc- és zenetörténet legendás alakjait, megkerülhetetlen mesterműveit és lebilincselő történeteit.

Egzotikus tájakon barangolunk, legendák és botrányok nyomába eredünk, érzéki kalandokat leplezünk le és mesélünk titkos kedvenceinkről is… ám ez még csak néhány a sok izgalmas felfedezés közül, amelyekkel a zenei- és táncrészletekkel gazdagon illusztrált estekre készülünk a publikum számára.

Előadók: Megyeri Léna, Bősze Ádám

Ajánlatunk


A kontroll a játékon belül legalább adott. Hatásod van a világára. Más is menekül. Ne mondd, hogy te nem! Hát látom. Karaktereket alkotsz Fészbúkon, meg Instán, posztolsz a szolidaritásról meg a kutyás nyaralásról, leizzadsz, ha nem lájkolják az eseményedet. Az online avatárod eseményét. Csak annyi a különbség, hogy én ugye veled ellentétben tudom, hogy a videojátékban az a karakter nem én vagyok. És arra gondoltam, ott a Városligetben, hogy mi lenne, ha mégis?

A Bagossy Brothers Company az első magyar zenekarként lépett fel az MVM Dome-ban, és adott felejthetetlen hangulatú, teltházas koncertet. A közönségcentrikus, energikus koncertjeiről ismert csapat 2025 kora tavaszán ismét visszatér az MVM Dome falai közé, hogy egy újabb, erre az alakalomra tervezett egyedi látvánnyal és programmal kápráztassa el a közönséget.

Ajánló


musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Giuseppe Verdi OTELLO Opera két részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!