Program


KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

KÖZELEBB - Zenés Kávéházi beszélgetés - Németh Attilával és Serbán Attilával

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított "Közelebb" című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 23. péntek, 19:00

Csak egy kis emlék”... – dúdolta egykor mindenki a legendás zeneszerző, Fényes Szabolcs, a Budapesti Operettszínház hajdani igazgatójának slágerét. 

Tavaly ünnepelhettünk az Operettszínház megalapításának 100 éves évfordulóját, s amióta a közkedvelt műfaj állandó otthonra lelt, gondoljanak csak bele, mennyi minden történt a Nagymező utcai falak között!

Néhány valóban elhalványuló, ám mellettük sok-sok világra szóló emlék: pezsgős premierek, zajos sikerek, pazar fogadások, s mellette nap mint nap önfeláldozó, odaadó készülődés az előadásokra, néhány igazán fontos színházi és emberi pillanat... 

A Budapesti Operettszínház folytatja az előző évadban útjára indított Közelebb című zenés kávéházi beszélgetés sorozatát, amikor is az Operettszínház legendás alkotói és sztárjai felidézik legszebb emlékeiket, történeteiket a közönség előtt.

A következő alkalommal Németh Attila és Serbán Attila lesznek Nádasi Veronika vendégei. Vajon melyek azok a személyes és közös élmények, amelyek összekötik a népszerű művészeket? Kiderül február 23-án pénteken 19 órától, a Kálmán Imre Teátrumban. 

Ajánlatunk


A III. Madách Musical Pályázat győztes műve, amely 52 pályamű közül nyerte el az első díjat, forradalmian új hangvételű musical, melyben a kor magyar dallamvilága keveredik XXI. századi zenei formákkal. Szerelem, szenvedély, küzdelem a hazáért, a magam igazságáért, az életért. Háromgenerációs, nagyszabású, magával ragadó, látványos előadás.

A Magyar Állami Népi Együttes húsvét ünnepéhez illeszkedő táncjátéka a különböző felekezetek liturgiájára éppúgy támaszkodik, mint a Kárpát-medence egymástól távol eső vidékeinek ősi, paraszti népszokásaira és énekeire.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


Az Átrium zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!