Program


Kornis Előadások

Kornis Előadások

Öt Rögtönzött este - Utazás bennem

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. május 4. hétfő, 20:00

"Csevegés lesz, a gondolatok szabad áradása gondolkodásom fejlődésének döntő állomásairól.
Folytatása a Kornis előadások hét éven át tartó sorozatának, ami előtt négy évig a Magyar Írók Akadémiáján, 13 évig pedig a Magyar Színművészeti Egyetemen tanítottam.
A Kornis Előadások ötlete a Magyar Írók Akadémiája megszűnése után, ottani tanítványaim ragaszkodásának hála, akik szerették volna, ha szombatonként tovább tanítanék, pattant ki a fejemből, mint a Vigasztalások könyve folytatása: Élet Tan. Csak élőben hallható, és az élő gondolkodás tanulására való.
Nem a biológiai létezés - élettan - tudománya, hanem az élet megélésének, az élettapasztalatok gondolkodássá formálása, ennek a hétéves munkának az összegzése lesz az Öt Rögtönzött Este, utazás bennem, a fejemben azoknak, akik eljönnek és meghallgatnak.
S utána beszélgetünk."
(Kornis Mihály)

Ajánlatunk


Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös, hagyományos tavaszi koncertjén ezúttal a legek, a legendák kapnak főszerepet.

A Budapesti Operettszínház kiemelten fontosnak tartja, hogy támogassa autista embertársainkat a minél teljesebb élet megteremtésében és megélésében, ezért – ahogyan immár hagyománnyá vált – idén is gálakoncertet rendez az Együtt az Autistákért Alapítvány javára.

Ajánló


Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a…

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!