Program


Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

Komolyzenei koncert a Crowne Plaza Budapest báltermében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 26. péntek, 19:00

Örömmel jelentjük be a Crowne Plaza Budapest báltermében megrendezésre kerülő kivételes hangversenyt, melynek során a klasszikus zene legkiválóbb alkotásait élvezhetik vendégeink.

A műsor részletei:

Beethoven: B-dúr trió, op. 11.

Eredetileg klarinétra, csellóra és zongorára íródott, de gyakran hallani az itt felcsendülő összeállításban is. Harmadik tételének témáját egy korabeli operaslágerből meríti - ez a dallam akkoriban annyira népszerű volt, hogy az emberek az utcán is dúdolták, így érdemelte ki a közkeletű "Gassenhauer" jelzőt. 

Cassadó:  C-dúr trio

Gaspar Cassadó korának egyik legjelentősebb csellóművésze volt, zongoratriója pedig a modern spanyol trióirodalom egyik ritkán hallható gyöngyszeme. Különleges hangulatú tételeit átszövik a spanyol és katalán zene jellegzetes dallamai és ritmusai.

Sosztakovics: e-moll trió, op. 67.

Sosztakovics második, e-moll triója ezzel szemben kevésbé könnyed hangvételű alkotás, magával ragadó energiája azonban a szovjet kamarazene egyik legkedveltebb darabjává emelte. S bár itt a slágerszerűség nem cél, szinte garantált, hogy a koncertet követően a zárótétel témája cseng majd a közönség fülében.

Közreműködő művészek:

Wunderlich Márton, hegedű

Yosuke Shimizu, cselló

Gulyás Berta, zongora

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehessen ennek a különleges zenei élménynek a Crowne Plaza Budapest elegáns környezetében!

Köszönjük, hogy minket választottak, és várjuk Önöket szeretettel!

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az évad művésze, Snétberger Ferenc koncertsorozatának első estjére vadonatúj mű ősbemutatójával készül. Movements című háromtételes darabjában zeneszerzőként és virtuóz szólistaként is remekel.

Ajánló


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!