Program


Kommentelők végnapjai - Tóth Edu önálló estje, vendég: Török Ádám - Főpróba

Kommentelők végnapjai - Tóth Edu önálló estje, vendég: Török Ádám - Főpróba

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 28. péntek, 21:00

Jelenleg a legintenzívebben használt kommunikációs eszközünk a kommentelés.

Aminek egyik előnye, hogy a lakosság nagy része hetek alatt komplett regényeket pötyög le részletekben. Hátránya, hogy még saját maga is elborzadna, ha visszaolvasná őket.

Természetesen számtalan egyéb aspektusa is van ennek a társadalmi érintkezésnek, melyek közül Edu a legizgalmasabbakat, a legviccesebbeket és a legtanulságosabbakat veszi górcső alá.

A legnagyobb kihívás ebben az estben az, hogy olyat meséljen nektek erről a területről, amit még nem ismertek.

Az est írója és előadója örömmel jelenti, hogy ez sikerült!

Szerencsére árnyalódtak a kommentelők típusai, megjelentek például a 'megjavult gyalázkodók', az 'egy bejegyzésen belül álláspontot váltók', a 'gonosz empatikusok', a 'nem értenek a témához, de meggyőződésük, hogy nem az a lényeg, hogy értsenek hozzá', a "mindent száz százalékig szó szerint vevők', az 'agresszív aggódók', vagy 'az úgy tesz, mintha nem értené a poént, utána pedig megsértődik azon, ha a poén írója úgy tesz, mintha komolyan venné azt, hogy  a kommentelő nem értette a poént, majd miután kölcsönösen vérig sértették egymást, rájön, hogy tényleg nem értette a poént, csak úgy tett, mint aki érti, miközben azon viccelt, hogy nem érti' típusú hozzászólók is.

A kommentelés lényege, hogy a végén az ember győztesen jöjjön ki belőle.

A kommentelésről szóló stand up est lényege, hogy a végén az ember hasizomlázzal és lezsibbadt arccal jöjjön ki a Kompót Dumaklubból.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:


Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK

 

Ajánlatunk


A szerzők „jókedvű musical-revüként” fémjelezték darabjukat, a kiváló zenei anyag remek jelenetekkel és sziporkázó humorral ötvöződik, ahol a kacagást olykor bensőséges, szeretetteljes pillanatok szakítják félbe.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

A balett-rendezés az ellenséges környezet és a romboló kapcsolatok miatt feláldozott örök szerelem portréját mutatja be. Az alkotás a reneszánsz festészet és építészet ikonográfiáját idézi, mégis magában foglalja az örök szerelem utáni vágyakozás kortárs aktualitását.

Ajánló


Az István, a király az egyik legnépszerűbb magyar rockopera, melynek első bemutatója 1983. augusztus 18-án volt Budapesten, a városligeti Királydombon.…

Színpadra lép a világhírű Hillsong UNITED, továbbá Matt Maher, Caramel, az Új Forrás, Pintér Béla, Pajor Tamás, a Dics-Suli, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!