Program


Príma Donnák - Komlósi Ildikó

Príma Donnák - Komlósi Ildikó

Príma Donnák
KOMLÓSI ILDIKÓ
Ünnepi gálaest magyar és angol felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 4. szombat, 19:30

Az utóbbi évtizedek legnagyobb nemzetközi karriert befutott magyar mezzoszopránja Komlósi Ildikó. Ugyanakkor 1983 februárja óta, 40 éve énekel a Magyar Állami Operaház színpadain is. Nemzet-közi karrierje az 1986-os Pavarotti Énekverseny megnyerésével indult, és volt szerencséje a legendás énekes oldalán debütálni Verdi Requiemjében. A világ legnagyobb operaházainak visszatérő vendégművésze, A kékszakállú herceg vára Juditjának egyik legavatottabb tolmácsolója határon innen és túl. A 2016-ban kamaraénekesi címet, majd azt követően Kossuth-díjat is kapott művésznő csak a mi színházainkban 23 különböző szerepben 250 opera-előadást abszolvált e sorok megjelenéséig. Van tehát miből válogatnia akkor, amikor az elmúlt négy évtizedre tekint vissza. Egyedi estjén különleges műsorú és különlegesen személyes program várható.

Ajánlatunk


Angélique Kidjo dalaiban szívesen működnek közre a jazz, a soul, a pop világsztárjai, és ugyanúgy örömmel dolgozik együtt fiatal producerekkel, mint ahogyan nekiáll egy az egyben feldolgozni egy klasszikus Talking Heads-albumot. Hatalmas és befolyásos zenei és emberi nagyság - látni és hallani kell!

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

musical két részben

Ajánló


A Győri Filharmonikus Zenekar sikertörténetébe biztos beleégett egy dátum: 2009, amikor a legendás olasz filmzeneszerző-karmesterrel, az Oscar-díjas Ennio Morricone-val nagysikerű…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!