Program


Kodály Fesztivál: Nemzeti Ifjúsági Kórus koncertje

Kodály Fesztivál: Nemzeti Ifjúsági Kórus koncertje

A 2018-ban alakult Nemzeti Ifjúsági Kórus célja a magyar kórusművészet értékeinek magas színvonalú bemutatása és a kodályi zenepedagógia közösségépítő erejének példázása.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 28. csütörtök, 20:00

Nemzeti Ifjúsági Kórus koncertje

A Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Kodály Intézetének szakmai hátterével, Erdei Péter és Nemes László Norbert karnagyok irányításával működő együttesbe a Kárpát-medence minden részéből érkeznek énekesek, akik nyaranta egy kéthetes programon találkoznak. A mindössze hatnapos közös felkészülés után a kórus öt hangversenyen mutatja be új műsorát.

Az idei turné – amelynek szervezője a Filharmónia – utolsó állomása Kecskemét.

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Ajánló


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!