Program


KisHattyúk tava

KisHattyúk tava

Gyerekelőadás óvódásoknak és kisiskolásoknak

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A fehér és a fekete hattyú története maga a klasszikus balett. Ha Csajkovszkij csodálatos muzsikája és az Opera balettegyüttese mellett felnövő kis táncosok mutatják be a balettek balettjét, az joggal tarthat számot a legkisebb – óvodás, kisiskolás – korosztály érdeklődésére. A cselekmény mindössze egy órában foglalja össze a legszebb pillanatokat, a kis nézők pedig akár vállalkozó kedvű szüleikkel együtt vehetnek részt az interaktív balettmakettban. Amikor pedig eljön az ideje, igazi profi táncművészek is belépnek a terembe, hogy szemtől szembe láthassuk a Herceget az őt kísértő légies Hattyúlányokkal.
Közreműködnek a Magyar Nemzeti Balettintézet (MNBI) növendékei és a Magyar Nemzeti Balett táncművészei.

Librettó: Szabó Borbála
Rendező: Radina Dace
Koreográfus / Balettmester
Chernakova Olga
Kirejko Dmitrij Taraszovics
Kovács Dénes
Kőszegi Katalin
Mráz Kornélia
Radina Dace
Tarasova Kateryna

Ajánlatunk


Amikor 1868-ban meghalt Rossini, Verdi arra buzdította zeneszerző honfitársait, alkossanak közösen requiemet a Mester emlékére úgy, hogy minden komponista egy-egy tétel megírását vállalja magára.

A tíz éve, Bamakóban alakult együttes női előadói minden kreatív zenei megnyilvánulásukban szót emelnek a nők jogaiért és az erőszak felszámolásáért. Gazdag, dallamos muzsikájukban a pánafrikai hagyományokat a kortárs popdalokat idéző stílusjegyekkel ötvözik.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!