Program


Kirgizisztán Radics Tamás előadása

Kirgizisztán Radics Tamás előadása

A Közép-ázsiai táj valamennyi jellegzetességét magában hordozó Kirgizisztán igazi kuriózum a kalandvágyó bakancsos utazók számára. Ősi vibrálásokkal átjárt vidék, amelyben a szocialista múlt meghatározó emlékei csupán a felszínen vannak jelen. Magashegyi legelőin a hegyi nomádok élik autentikus kettős életüket, miközben a fiataloktól pezsgő főváros Biskek a régió modern központjává fejlődik lassan.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 27. kedd, 18:00

Kirgizisztán - Hegyek, hágók, jurták, emberek

A Közép-ázsiai táj valamennyi jellegzetességét magában hordozó Kirgizisztán igazi kuriózum a kalandvágyó bakancsos utazók számára. Ősi vibrálásokkal átjárt vidék, amelyben a szocialista múlt meghatározó emlékei csupán a felszínen vannak jelen. Magashegyi legelőin a hegyi nomádok élik autentikus kettős életüket, miközben a fiataloktól pezsgő főváros Biskek a régió modern köLeegyszerűsödött, izgalmas tarka vidék, amelyben utazva frissítően hat a kultúrsokk, a történések pedig a felejthetetlen élmények polcára helyezik fel Kirgizisztánt.  

Ajánlatunk


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!