Program


KILÉPŐKÁRTYA
4

KILÉPŐKÁRTYA

Urmai Gabriella: KILÉPŐKÁRTYA – házassági pszicho-fitnesz
ŐSBEMUTATÓ
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 22. szerda, 20:30

Ki ne akart volna valaha kilépni az életéből, hogy másnaptól valahol máshol, valaki másként vagy csak egy más helyzetből folytassa a létezést? Mert egy kilépés nem azonos a meneküléssel, azzal azonnal be is lépünk valahová..

Lidi a darab főszereplője születésnapján szembesül azzal a hírrel, hogy a férje válni akar. Ahhoz, hogy túlélje házassága kudarcát emlékeit hívja segítségül. Sorra veszi valamennyi szerelmét, kalandját, lángolását és megalkuvásait, végül egy merész húzással visszatalál önmagához.
Az írónő saját kisregényét alkalmazta színpadra a társulat számára, melyben az emberi érzelmek sokszínűségét és furcsaságát tárja elénk pajkosan, humorral és mélységgel, tükröt mutatva mindenkinek, aki valaha szeretett, szenvedett, kesergett, és remélt.

Ajánlatunk


Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!