Program


Kicsi Gesztenye Klub - Olly és a Fogorvos

Kicsi Gesztenye Klub - Olly és a Fogorvos

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 11. vasárnap, 17:30

”Olly és a Fogorvos”

A Minimaxon már 9 európai országban s hazánkban is hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő zenés mesejáték egy felvonásos színpadi showja varázslatos hangulattal, karokat és lábakat rögvest megmozgató dalokkal vár mindenkit, ahol a nevetés garantált! Lehetsz kicsi vagy nagy, fiú vagy lány, szülő vagy nagyszülő… a jókedv nem marad el! S az is biztos, hogy velünk énekelsz majd!

Ráadásul most előadásunkon találkozhattok új szereplőnkkel , a bájos Fogtündérrel!

Ismerd Napsugarat, Olly-t, Lufipofit és Gesztenyét, akik a 4 őselemet szimbolizálva (víz, tűz, levegő, föld) a bájos Lizával kalauzolják el a Gyerekeket szellemes párbeszédekkel és csodás dalokkal, hogy átadják nekik a mindennapi élethez kapcsolódó ismereteket, értékeket. A főszereplők segítenek levonni az adott történet tanulságát, mindezt Dobrády Ákos fülbemászó dalaival megkoronázva.

A helyszín tűzrendvédelmi szabályzata által engedett létszámkorlát miatt az előadásra minden látogatónak, a legkisebb Gyermeknek is meg kell váltani a jegyet akkor is, ha a kísérője ölében ül az előadás alatt.
Családi és csoportos jegy nem váltható, vendégeinknek személyenként kell megvásárolniuk jegyüket. Az előadás két éves kortól ajánlott. A műsor 60 perc szünet nélkül.

Nagyon sok szeretettel várunk Benneteket is!

Ajánlatunk


A muzsika hangja a zenés színházi irodalom egyik legsikeresebb darabja, amelyből világhírű film is született, a benne szereplő dalok pedig egytől egyig slágerré váltak. Üde, életigenlő, egyszerre bájosan szórakoztató és mélyen humánus történet szeretetről, családról, összetartásról – és persze szerelemről. Igazi gyöngyszem!

„A koncert keretét Bach Máté-passiója adja, de Jézus szenvedéstörténete mellett együttérzésünket fejezzük ki más ártatlan áldozatokkal is” – foglalja össze Fischer Iván a Kompasszió (könyörület, részvét) névre keresztelt hangverseny koncepcióját.

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!