Program


Kertmozi – Megdönteni Hajnal Tímeát

Kertmozi – Megdönteni Hajnal Tímeát

Magyar romantikus vígjáték, Osvárt Andrea, Simon Kornél és Szabó Simon főszereplésével. A külső jelenetek nagy részét jól felismerhető budapesti helyszíneken, köztük a Feneketlen-tónál és az azt övező parkban, a Szent Imre Gimnáziumban, az V. kerületi Magyar utcában, a Henszlmann Imre utcában és a Királyi Pál utcai Borssó Bistro Étteremben vették fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 23. csütörtök, 20:00

Kertmozi – Megdönteni Hajnal Tímeát

Hajnal Tímea gyönyörű és jól menő fotómodell, aki már ráunt a felhajtásra és egyszerűbb, nyugodtabb életre vágyik. Gimnáziumi osztályának tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Horváth Danival, azzal az osztálytársával, aki középiskolás korában jó barátja, lelki társa volt. Dani is hasonló gondokkal küszködik:  jó állása van menyasszonya apjának cégében, és az esküvőjére készül, mégis elege van az egészből, inkább csak tűri a nő és családja basáskodását. Némi alkohol hatására hamar túllépnek a beszélgetésen, az étterem ruhatárában csókolózni kezdenek, majd egymáséi lesznek.

Az egyetlen gond ezzel az, hogy az aktust a telefonjával videóra veszi Bögöcs, az osztály fekete báránya, a modortalan és nagyszájú autónepper-pornóproducer, majd a felvétellel megzsarolja Danit. Kívánsága egyszerű: azt akarja, hogy Dani intézze el, hogy ő “megdönthesse” Hajnal Tímeát, ellenkező esetben nyilvánosságra hozza a felvételt, ami nyilvánvalóan egyet jelentene az esküvő elmaradásával.

Dani természetesen ebbe nem akar belemenni, annál is kevésbé, mert időközben beleszeret Tímeába. Emiatt legjobb barátjával, aki szintén egykori osztálytársuk, módszereket próbálnak kieszelni a botrány elkerülésére. Még egy pszichológust is segítségül hívnak –  Szentesi Virágot, aki ugyancsak egykori osztálytárs, -, hogy segítsen a probléma elsimításában.

A jegyár teljes egészében lefogyasztható a Csokonai KultCafé-ban!

Ajánlatunk


Cserháti Zsuzsa és Máté Péter legszebb dalai

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


A 90 perces élőkoncert alatt együtt visszarepülhetünk a 80-as évekbe és megannyi elfeledett emléket idézhetünk fel.

Július 29-én és 30-án a világ operarepertoárjának egyik legsikeresebb darabja, Giuseppe Verdi La Traviatája a nemzetközi hírű Macerata Opera Festivállal…

A júliusi nyárestén a magyar rajzfilmtörténelem egy olyan filmjét fogjuk veletek együtt megnézni, ami 1986-ban az év legsikeresebb magyar közönségfilmjeként…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!