Program


Kertmozi – Megdönteni Hajnal Tímeát

Kertmozi – Megdönteni Hajnal Tímeát

Magyar romantikus vígjáték, Osvárt Andrea, Simon Kornél és Szabó Simon főszereplésével. A külső jelenetek nagy részét jól felismerhető budapesti helyszíneken, köztük a Feneketlen-tónál és az azt övező parkban, a Szent Imre Gimnáziumban, az V. kerületi Magyar utcában, a Henszlmann Imre utcában és a Királyi Pál utcai Borssó Bistro Étteremben vették fel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 23. csütörtök, 20:00

Kertmozi – Megdönteni Hajnal Tímeát

Hajnal Tímea gyönyörű és jól menő fotómodell, aki már ráunt a felhajtásra és egyszerűbb, nyugodtabb életre vágyik. Gimnáziumi osztályának tizenöt éves érettségi találkozóján találkozik Horváth Danival, azzal az osztálytársával, aki középiskolás korában jó barátja, lelki társa volt. Dani is hasonló gondokkal küszködik:  jó állása van menyasszonya apjának cégében, és az esküvőjére készül, mégis elege van az egészből, inkább csak tűri a nő és családja basáskodását. Némi alkohol hatására hamar túllépnek a beszélgetésen, az étterem ruhatárában csókolózni kezdenek, majd egymáséi lesznek.

Az egyetlen gond ezzel az, hogy az aktust a telefonjával videóra veszi Bögöcs, az osztály fekete báránya, a modortalan és nagyszájú autónepper-pornóproducer, majd a felvétellel megzsarolja Danit. Kívánsága egyszerű: azt akarja, hogy Dani intézze el, hogy ő “megdönthesse” Hajnal Tímeát, ellenkező esetben nyilvánosságra hozza a felvételt, ami nyilvánvalóan egyet jelentene az esküvő elmaradásával.

Dani természetesen ebbe nem akar belemenni, annál is kevésbé, mert időközben beleszeret Tímeába. Emiatt legjobb barátjával, aki szintén egykori osztálytársuk, módszereket próbálnak kieszelni a botrány elkerülésére. Még egy pszichológust is segítségül hívnak –  Szentesi Virágot, aki ugyancsak egykori osztálytárs, -, hogy segítsen a probléma elsimításában.

A jegyár teljes egészében lefogyasztható a Csokonai KultCafé-ban!

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!