Program


Kertmozi / Lilomfi - Bangó Margit kedvenc filmje

Kertmozi / Lilomfi - Bangó Margit kedvenc filmje

1830. A városba vándorszínészek érkeznek. A társulat fiatal hősszerelmese, Liliomfi és a szép Mariska egymásba szeretnek, de nehézségek merülnek fel, ugyanis mindkettőjükre előre elrendezett házasság vár.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 9. kedd, 20:00

A fiatalok nem tudják, hogy Liliomfi nagybátya és Mariska gyámapja, Szilvay professzor éppen egymásnak szánja őket. Mulatságos hadakozásuk során színészi képességeiket vetik be, hogy megleckéztessék az útjukba állókat. Makk Károly bemutatkozó nagyjátékfilmje a szocialista realista korszak utáni egyik első felszabadult hangulatú, apolitikus magyar vígjátékként vált ismertté.

A műsorszám megtekintése 12 éven aluliak számára nagykorú felügyelete mellett ajánlott!

Forrás: NFI – Filmarchívum

1955. ‧ Vígjáték ‧ 1 ó 49 p

Főszerepben: Darvas Iván, Krencsey Marianne
Rendezte: Makk Károly

Alapmű Szigligeti Ede: Liliomfi
Forgatókönyvíró Bíró Yvette, Bacsó Péter, Mészöly Dezső
Zene Vincze Ottó
Operatőr Pásztor István
Vágó Boronkay Sándor

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!