Program


Keresztpont esték 3. - A fejlődés művészete

Keresztpont esték 3. - A fejlődés művészete

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 6. csütörtök, 18:00

Változás. Megújulás. Kinyíló kapuk. Itt a Keresztpont Esték harmadik alkalma!

Vendégeink Csóka Dávid és Csóka-Czakó Anikó, John Maxwell trénerek, akik arra vállalkoznak, hogy új dimenziót mutassanak életünk számára.

Érezzük és hisszük, hogy többet tartogat az élet. Mégis napról napra tudattalanul szabotáljuk álmainkat és jövőnket. Rengeteg energiát fektetünk körülményeink megváltoztatásába ahelyett, hogy önmagunkba fektetnénk - pedig ezek a körülmények egyenes arányban változnak a belső fejlődésünkkel. Gondolkodásunk, szokásaink, belső párbeszédünk vagy éppen énképünk elaltatja, vagy felébreszti a bennünk szunnyadó végtelen lehetőséget.

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös, azonban rá kell jönnie, hogy személyazonosságát nehezebb bizonyítani, mint hitte. Mert egyre több „Billy” érkezik a hirdetésre…

Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom.

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!