Program


Kerekes Band / Trans-Nomád Express

Kerekes Band / Trans-Nomád Express

A 25 éves fennállását 2020-ban ünneplő Kerekes Band az év nyitányaként ad koncertet a Müpában. Az ethno funk zenekar ezen az estén 2019-es keleti útjainak zenei élményeit, hatásait dolgozza át Trans-Nomád Expressen zakatoló élő produkcióvá.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 12. vasárnap, 20:00


Kerekes Band:
furulya, elektromos duda, ének    Fehér Zsombor
koboz    Námor Csaba
brácsa    Csarnó Ákos
basszusgitár, ének    Sohajda Péter
dob, gardon    Fehér Viktor

A 25 éves fennállását 2020-ban ünneplő Kerekes Band az év nyitányaként ad koncertet a Müpában. Az ethno funk zenekar ezen az estén 2019-es keleti útjainak zenei élményeit, hatásait dolgozza át Trans-Nomád Expressen zakatoló élő produkcióvá. A kétszeres Fonogram-díjas, világszerte elismert formáció az ország egyik legmeghatározóbb világzenei együttese, amely népzenei gyökerű dalait a funk és a rock energiáival ötvözi, és az így létrejött megszólalást találóan csángó boogie-nak nevezi.

Az 1995-ben Egerből, akkor még Kerekes Együttes néven indult zenekar tíz éven át javarészt gyimesi és moldvai népzenére épülő táncházakat tartott és autentikus gyűjtéseiken alapuló lemezeket jelentetett meg, 2006-tól azonban ezt a főleg furulyás-kobozos zenei világot saját dalai szolgálatába állította és funkkal oltotta be, amitől a Kerekes Band egyedi tánczenéje azonnal világhódító útjára indult. Az így megjelent Pimasz című lemezüket a legrangosabb világzenei magazin, a Songlines a legjobb új kiadványok közé sorolta és a folytatásban is sorakoztak az egyre nagyobb elismerések, arany- és platinalemezek, díjak. Írtak filmzenét (Argo 2), koncerteztek Európa számos rangos fesztiválján, tavalyi, Rewind című legújabb albumukon pedig Jimi Hendrixtől a Prodigyn át a Daft Punkig mások slágereit „kerekesbandesítették”. A furulya sodró, pszichedelikus változatosságát előtérbe helyező eklektikus megszólalásuk most az ázsiai hatásokkal tovább színesedett, tehát garantáltan izgalmas lesz velük együtt felszállni az országokat átszelő Trans-Nomád Expressre.

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!