Program


Képek zenében - zene képekben

Képek zenében - zene képekben

Bellák Gábor művészettörténész izgalmas és szórakoztató barangolásra hív minket a festészet világába, ahol a zene sokszor összetett szimbólumokkal jelenik meg.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 28. csütörtök, 19:00

Képek zenében - zene képekben

Az előadás során a Budapesti Filharmóniai Társaság klarinétegyüttese olyan zenei idézeteket tár elénk, melyekben kapcsolatot találhatunk a képzőművészettel. Igazi kulturális csemegét ígérünk azoknak, akik szeretik az összművészeti barangolásokat a zenétől a képzőművészetig.

Közreműködik:
Novák András, Rumy Balázs, Galavics Gábor, Csongár Péter, Mersei Zsolt – klarinét

Az est házigazdája: Bellák Gábor, művészettörténész

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA: ÓPERENCIÁN TÚL MESE • MUSICAL • KONCERT

Ajánló


Óvakodjatok a farizeusok kovászától, vagyis a képmutatástól. Nincs semmi elrejtve, ami nyilvánosságra ne kerülne, s titok, ami ki ne tudódna.…

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!