Program


Keller

Keller

Beethoven - Csajkovszkij

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 14. hétfő, 19:00

Keller

A Concerto Budapest soproni hangversenyének első félidejében a hegedűirodalom legjelentősebb versenyműve, Beethoven emberfeletti mélységeket és magasságokat bejáró D-dúr hegedűversenye csendül fel. A szünet után a romantikus zenekari repertoár egyik legnagyobb remekét, Csajkovszkij utolsó kompozícióját, a zeneszerző halála előtt néhány nappal bemutatott, drámai hangvételű lassú zárótételéről ismert 6. „Patetikus” szimfóniáját hallhatják a zenebarátok. A Beethoven-versenymű hatalmas igényű szólóját a magyar hegedűiskola markáns egyéniségű képviselője, Kokas Katalin játssza, a koncert dirigense Keller András lesz.

Műsor:
L. van Beethoven: D-dúr hegedűverseny, op. 61                   
P. I. Csajkovszkij: VI. (h-moll) szimfónia, op. 74, „Patetikus”          

Vezényel: Keller András
Közreműködik: Kokas Katalin - hegedű

Ajánlatunk


Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket az MVM Dome-ban, Budapest szívében.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!