Program


Kárpáti Dódi Priváti Projekt, Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó

Kárpáti Dódi Priváti Projekt, Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó

Programzene és improvizáció
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 21. péntek, 20:00

Kárpáti Dódi Priváti Projekt
A Quimby rockzenekar trombitásaként és helyenként trollhangú énekeseként ismert Kárpáti Dódi gyerekkori barátjával, a nemzetközi hírű basszusgitárossal, Vasvári Pállal 2015-ben alapította meg kortárs jazz-zenekarát.
Vasvári Pál halála után fia, Vasvári Márton vette át a basszusgitárt. Az elektronikát, hangszerelést is folytatva fejlesztik tovább sajátos programzenéjüket, melyben szimbolikus monológok jelennek meg. A legénység illusztris tagja a jazz legendás alakja, Kőszegi Imre.
A zenekar atmoszférájába Szaniszló Richard egy pszichedelikus hangszeren, a MalletKaton és vibrafonon fest hangszíneket, aki közel húsz éve van jelen a hazai jazzéletben.

Porteleki Áron-Czitrom Ádám duó
Az improvizatív zene két remek hazai képviselője, Porteleki Áron és Czitrom Ádám közös projektje. Zenéjüket esszencális intenzitás jellemzi, amely a legkülönbözőbb hangképeken keresztül ölt formát. Saját számaik sokszor valamiféle narratíva vagy karakter köré épülnek, melyeknek története vagy tudatállapota koncertről-koncertre új irányt ad a szabad

Czitrom Ádám - gitár
Porteleki Áron – dobok

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!