Program


Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Nincs karácsony Eötvös cirkusz nélkül!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 18. vasárnap, 15:00

Immár 4. Alkalommal kerül megrendezésre az Eötvös cirkusz interaktív Karácsonyi Showműsora, Karácsonyi Manólázadás címmel. A teljesen új szuperprodukció idén is történetet mesél el, melyben lesz izgalom, látvány akció, tánc és sok-sok nevetés. Idén is jelen lesz a Mikulás, hogy Főmanót nyomon kövesse ügyes-bajos dolgaiban. Lélegzetelállító produkciókból nem lesz hiány és természetesen a Mikulással is szellfizhetnek  kicsik és nagyok egyaránt.

Várjuk együtt az ünnepeket!

Egy kis ízelítő kínálatunkból. Görkorcsolyaprodukció, lovas magasiskola spanyolos eleganciával,légibalett quartett,tripla szaltó a magasban,ugródeszka akrobata csoport produkciója, a humorról Ernesto bohóc és kis partnere gondoskodik. A gyerekek részt vehetnek Főmanó kalandjaiban, a legügyesebbek jutalomban részesülnek. Figyelem aki ügyesen csatlakozik Manóapróddá avattatik! Kismanók ne felejtsétek otthon az elemlámpáitokat! Szükségetek lesz rá. Extrán fűtött nézőtér! 2 órás remek szórakozás a Karácsony hangulatában!

Eötvös! Egy név egy garancia! Magyarország elsőszámú Karácsonyi cirkusza!

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Mogyeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

Ajánló


Zenés válóok két részben – magyar slágerekkel a ’60-as évektől napjainkig

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!