Program


Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Karácsonyi Manólázadás / Interaktív Karácsonyi Showműsor

Nincs karácsony Eötvös cirkusz nélkül!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 16. vasárnap, 15:00

Immár 4. Alkalommal kerül megrendezésre az Eötvös cirkusz interaktív Karácsonyi Showműsora, Karácsonyi Manólázadás címmel. A teljesen új szuperprodukció idén is történetet mesél el, melyben lesz izgalom, látvány akció, tánc és sok-sok nevetés. Idén is jelen lesz a Mikulás, hogy Főmanót nyomon kövesse ügyes-bajos dolgaiban. Lélegzetelállító produkciókból nem lesz hiány és természetesen a Mikulással is szellfizhetnek  kicsik és nagyok egyaránt.

Várjuk együtt az ünnepeket!

Egy kis ízelítő kínálatunkból. Görkorcsolyaprodukció, lovas magasiskola spanyolos eleganciával,légibalett quartett,tripla szaltó a magasban,ugródeszka akrobata csoport produkciója, a humorról Ernesto bohóc és kis partnere gondoskodik. A gyerekek részt vehetnek Főmanó kalandjaiban, a legügyesebbek jutalomban részesülnek. Figyelem aki ügyesen csatlakozik Manóapróddá avattatik! Kismanók ne felejtsétek otthon az elemlámpáitokat! Szükségetek lesz rá. Extrán fűtött nézőtér! 2 órás remek szórakozás a Karácsony hangulatában!

Eötvös! Egy név egy garancia! Magyarország elsőszámú Karácsonyi cirkusza!

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!