Program


Karácsonyi Cirkusz Show
10

Karácsonyi Cirkusz Show

Hófehér karácsonyi mesevilág a porond csillogó fényeiben!
Több órás élménydús programmal várunk kicsiket és nagyokat egyaránt.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 30. csütörtök, 18:00

Karácsonyi Cirkusz Showű

A nézőtér hatalmas fűtött cirkusz sátor  és természetesen parkunk egész területe illetve éttermünk is vendégeink rendelkezésére állnak.
A sátor maximális férőhelye:1400 fő
A megvásárolt jegyek: mind a Lelátó mind a Páholyokba szóló helyek is ÉRKEZÉSI SORRENDben foglalhatók el!
A mellékelt nézőtér rajz csak szemlélteti a helyszín elrendezését! 

Park Nyitás:12:00
14:00-tól a sátorba a vendégek kipróbálhatják a cirkuszi kellékeket minden előadás előtt

Az idei évben először varázsolnak a hideg téli napokon igazi karácsonyi cirkusz hangulatot a Kimba Elefánt parkban. Karácsonyi vásár mézeskalács illatával, gőzölgő forralt bor variációk sokaságával, barátságos, kíváncsi állatokkal találkozhatnak, akik ellátogatnak a parkban.

Mindezt megfűszerezve egy felejthetetlen cirkuszi előadással.
Világhírű művészek kápráztatják el tehetségükkel kicsiket és nagyokat egyaránt.

Művészek:

Mr Chap
Lengyelország leghíresebb és messze legviccesebb bohóca, aki a világot bejárva megnevettetett mindenkit kortól függetlenül. Olyan rendezvényeken szórakoztatott, mint a Mars vállalat 50. évfordulója, vagy a Nürnbergi repülőtér 50. születésnapja. Mr Chap most Magyarországra látogat, hogy Töltéstaván csaljon mosolyt mindenki arcára!

Id.René Casselly
Id. René Casselly kisgyermek korától manézsban szereplő cirkuszi artista és állatidomár. A világot bejárva a legendás cirkuszművész több menazsériával együtt dolgozva mutatta meg, hogy milyen harmonikusan lehet együtt dolgozni elefántokkal, lovakkal, pónikkal és tevékkel egyaránt. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosaként vezető állatgondozó és idomár.

Quincy Azzario
Nyolcadik generációs artistaművész, aki hajlékonysága és szépsége mellett bámulatos technikájával varázsolta el a közönséget és a szakmabelieket egyaránt. A spanyolországi díjnyertes akrobata és kézen egyensúlyozó a világot járva mutatja be bámulatos trükkjeit, tehetségével uralva a színpadot. Ezüst Bohóc díjat nyert a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban.
Jelenleg Magyarországon él.

ifj. Rene Casselly
Ifj. René Casselly a hetedik generációs Casselly artistacsalád gyermekeként született. Hatévesen lépett fel először Romániában, egy cirkuszfesztiválon, amikor elefántokat idomított. Előadásaival több rangos szakmai versenyt nyert, köztük a Monte-Carlo-i Cirkuszi Fesztivál Arany Bohóc díját 2012-ben. Jelenleg a magyarországi Kimba Elefántpark tulajdonosa és igazgatója.

Masallah Somba
Lady Masallah Somba professzionális énekes, aki különböző zenekarokkal dolgozott Kenyában. Szövegíró, énektanár . 2011 novemberében kiadta első kislemezét, a „Mikuki ya Moto” címmel, amelyet a „KISIMA AWARDS” év legjobb afro -fúziós dalává jelöltek a választási erőszakról. Nagyon nagy öröm, hogy Lady Masallah Somba megtalálta az utat Európába.

Táncosok

Jess Show Productions több mint 3 éve dolgozik a német szórakoztatóipar leghíresebb neveivel. Nem korlátozódik csak fix és turné műsorokra, hanem a vállalati rendezvények ügyfeleinek egyre bővülő listájával egy igazán ígéretesnek tűnő jövő elött álló tehetséges és találékony rendező, koreográfus.

Ms. Joshy
Josy Casselly alias Josefine Kaselowsky a 7. generációs cirkuszi artista. 8 éves korában már egy elefánt hátán ült, igazi cirkuszi gyerek, állatokkal nőtt fel és akrobatikával is foglalkozik. 2018 -ban párjával elnyerték az Almdudler -díjat. Hihetetlen magasságokban mutatja be produkcióit lengőkötélen és úgynevezett "silk"-en, mely minden szemet magával ragad.

Regenyei Rebeka
22 éves magyar grafikusművész, aki most először debütál cirkuszi porondon. A ceruza mellett a tűzzsonglőr ezközöket is magabiztosan használja. Ha belép a porondra a hangulat biztos forró lesz!.

Eddy Carello
11 éves kora óta gyakorolja a zsonglőr szakmát, ő is több generációs cirkuszi művész családból származik. Eddy 1989-ben már ezüstéremmel tért haza Párizsból az Ifjúsági Nemzetközi Cirkuszi Fesztiválról. 2002-ben különdíjat kapott kreatív zsonglőrszámával Brüsszelben, majd 2003-ban megnyerte a Nemzetközi Zsonglőr Fesztivált Madridban.

Crazy Wilson
Crazy Wilson vagyis Wilson Dominguez. 5. generációs cirkuszi család gyermeke Kolumbiából. A világot bejárva mutatta be egyedülálló halálkerekét, melyet ő maga tervezett, és elsőként hajtott végre szaltót a kereten kívül is. A világ legnagyobb műsorában turnézott a híres amerikai „Ringling Bros. and Barnum & Bailey” showban 10 évig.

Később Európa legnagyobb cirkuszában, a Cicus Krone-ban töltött 13 évet.lélegzett elállító mutatványával megnyerte az Ezüst Bohóc díjat a rangos nemzetközi fesztiválon, Monte Carlóban.

Ajánló


A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!