Program


KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

KAPCSOLATAINK HÁLÓJÁBAN - Dr. Angster Mária és Perjés János workshop és előadás

Mi történik kapcsolatainkkal?
Miért lépünk ugyanabba a folyóba ? Miért megyünk bele ugyanolyan kapcsolatokba időről-időre? Egy rendezvény 17.00-21.00-ig önmagunk tükrében.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 13. szombat, 17:00

Dr. ANGSTER Mária, pszichoterapeuta, családállító, a hazai családállítás rendszerének fő képviselője és PERJÉS János színész / practitioner coach vezeti a nézőket végig ezen az izgalmas lelki utazáson. Az első részben előadás és workshop, interaktív játékok, a második részben családállítás a színpadon! Közreműködik: Cseke Katinka, színész.
Lesz egy kis ismertető (mindenféle okossággal...), de mindezt főleg eljátsszuk, kipróbáljuk és végigvezetjük színdarabok tükrében, a vállalkozó kedvű nézők közreműködésével.

A Spirit Alkotó-és Motivációs Műhely rendezvénye

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

A Lord of the Dance sikersorozata 2024-ben is folytatódik! Az ír rendező és sokszoros nemzetközi díjnyertes táncművész, Michael Flatley által koreografált előadás a jövő évi európai turné keretében Magyarországon is látható 2024. május 24-én a budapesti MVM Dome-ban!

„Rájöttem, hogy az emberek soha nem fognak megváltozni. Mindig hagyni fogják, hogy az okosabb és erőszakosabb ember uralkodjon rajtuk. Aki mindent mer, annak lesz igaza! Aki felrúgja a szabályokat, az hozza majd a törvényeket, és aki a legtöbbet meri, annak az igaza lesz a legerősebb. És ráébredtem, hogy a hatalom mindig annak a kezébe kerül, aki hajlandó megragadni. Hogy csak merni kell. Ennyi az egész. És akkor elhatároztam, hogy én merni fogok.”

Ajánló


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!