Program


Kaleidoszkóp újravágva - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Kaleidoszkóp újravágva - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Furcsa élőkönyv lapjait lapozgatjuk.
English-friendly performance

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 19:00

Furcsa élőkönyv lapjait lapozgatjuk. Ahogy kinyílik, különféle díszletek, hangulatok, versek esnek ki belőle. Rövid etűdök, különböző benyomások jelennek meg gyors egymásutánban.

A művészetek különböző formái társakként működnek együtt, egy-egy mozaik kockát, színt festenek meg, ahogy a kaleidoszkóp szerű képek formát öltenek előttünk. Hol a vers, hol a videó, hol a tánc, hol a zene veszi át a fonalat, így teljesül ki a sokszínűség, a kortárs művészet. Megidézzük a múltat, hogy új jövőt álmodjunk magunknak.

Táncművészek: a PR-Evolution Dance Company táncművészei és a társulat meghívott vendégművészei
Video: Rencontres Audiovisuelles és Sóos Viktória
Zene: Szirtes Edina Mókus
Dramaturg: Gyulay Eszter
Koreográfus: Nemes Zsófia

Az előadás 50 perces.

 
A PR-Evolution Dance Company 15 éve, 2003-ban alakult, állandó tagok nélküli, projekt rendszerben működő együttesként. A társulat vezetését 2008-ban vette át Nemes Zsófia, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások, és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat. A kettős jubileum alkalmából mini-fesztivál keretében mutatkoznak be a Bethlenben legsikeresebb előadásaikkal.

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!