Program


Kaleidoszkóp újravágva - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Kaleidoszkóp újravágva - PR-Evolution Dance Company jubileumi mini-fesztivál

Furcsa élőkönyv lapjait lapozgatjuk.
English-friendly performance

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 27. szombat, 19:00

Furcsa élőkönyv lapjait lapozgatjuk. Ahogy kinyílik, különféle díszletek, hangulatok, versek esnek ki belőle. Rövid etűdök, különböző benyomások jelennek meg gyors egymásutánban.

A művészetek különböző formái társakként működnek együtt, egy-egy mozaik kockát, színt festenek meg, ahogy a kaleidoszkóp szerű képek formát öltenek előttünk. Hol a vers, hol a videó, hol a tánc, hol a zene veszi át a fonalat, így teljesül ki a sokszínűség, a kortárs művészet. Megidézzük a múltat, hogy új jövőt álmodjunk magunknak.

Táncművészek: a PR-Evolution Dance Company táncművészei és a társulat meghívott vendégművészei
Video: Rencontres Audiovisuelles és Sóos Viktória
Zene: Szirtes Edina Mókus
Dramaturg: Gyulay Eszter
Koreográfus: Nemes Zsófia

Az előadás 50 perces.

 
A PR-Evolution Dance Company 15 éve, 2003-ban alakult, állandó tagok nélküli, projekt rendszerben működő együttesként. A társulat vezetését 2008-ban vette át Nemes Zsófia, és az együttes új alkotókkal gyarapodva a kortárs hazai táncélet egyik legtermékenyebb társulatává érett. Erős technikai elvárások, és a minél magasabb művészi kifejezés igénye jellemzi munkáikat. A kettős jubileum alkalmából mini-fesztivál keretében mutatkoznak be a Bethlenben legsikeresebb előadásaikkal.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!