Program


Kale Lulugyi koncert

Kale Lulugyi koncert

Az autentikus cigány népzenét játszó Kále Lulugyi zenekar 2002-ben alakult Oroszlányban, jelenleg hét állandó taggal működik. Repertoárjukban megtalálhatók magyar, felvidéki és lovári népdalok, valamint balkáni és keleties ihletésű darabok is, mindezeket pedig modern, mégis autentikus köntösben tálalják. A zenekar fő célja, hogy népszerűsítse az autentikus cigányzenét a világban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 1. szombat, 20:00

Az autentikus cigány népzenét játszó Kále Lulugyi zenekar 2002-ben alakult Oroszlányban, jelenleg hét állandó taggal működik. Repertoárjukban megtalálhatók magyar, felvidéki és lovári népdalok, valamint balkáni és keleties ihletésű darabok is, mindezeket pedig modern, mégis autentikus köntösben tálalják. A zenekar fő célja, hogy népszerűsítse az autentikus cigányzenét a világban.

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

Ajánló


A „Csirbiri” koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!