Program


Kakaómese- Stuart Little kisegér

Kakaómese- Stuart Little kisegér

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb, melegszívű famíliája. Amikor egy árvaházban rátalálnak az elhagyatott kisegérre, Stuart Little-re befogadják, és hamar a család teljes jogú tagjává válik. Azonban macskájuk nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. szeptember 26. vasárnap, 10:00

Kakaómese

A vetített rajzfilmekhez kapcsolódóan, havi egy vasárnap, a mese ihlette kézműves foglalkozás - bábkészítés, drámajáték, festés, animálás - várja a gyerekeket az Egyboglya Alapítvány alkotóival. Készítsd el, és vidd haza magaddal a mesét!
 
Szeptember 26. vasárnap 10.00 Stuart Little kisegér (német-amerikai vígjáték, 84 perc, 1999)  

A Little család valószínűleg a világ legátlagosabb, melegszívű famíliája. Amikor egy árvaházban rátalálnak az elhagyatott kisegérre, Stuart Little-re befogadják, és hamar a család teljes jogú tagjává válik. Azonban macskájuk nem tud belenyugodni az új kedvenc érkezésébe. Felbérel néhány rosszarcú kóbor kandúrt, hogy tegyék el láb alól a kicsi, nagyszájú és csupa szív egérsrácot…

Ajánlatunk


Az előadás a műfajtól megszokott módon nincs híján humornak, játékosságnak, A mosoly országa a kibékíthetetlen világnézeti ellentétek, kulturális és társadalmi különbségek komoly kérdéseit járja körül, és ez a világ első operettje, mely nem vidám végkifejlettel zárul.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

zenés játék két részben

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Évnyitó vagy szülői értekezlet? Napközi ügyelet és portfólió készítés? Mit tegyünk, ha a tanár kollégák játszmákba hajszolják egymást és visszaélnek…

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!