Program


KABARÉ PARISIANA
5

KABARÉ PARISIANA

Az Újszínház társulata tisztelegve a nagy elődök előtt klasszikus kabaréműsorral készül: humoros jelenetekkel, viccekkel, kuplékkal, sanzonokkal. A kabaré az a műfaj, mely a közönség örömére, szórakoztatására jött létre, hiszen nincs jobb gyógyír, mint a nevetés.

Aktuális előadásokTudták, hogy az Újszínház art-deco stílusú épülete 115 éve mulatónak készült? Parisiana néven működött. Ez volt az első kabarénak helyet adó épület Budapesten, ahol színművészek is felléptek. Az Újszínház társulata tisztelegve a nagy elődök előtt klasszikus kabaréműsorral készül: humoros jelenetekkel, viccekkel, kuplékkal, sanzonokkal. A kabaré az a műfaj, mely a közönség örömére, szórakoztatására jött létre, hiszen nincs jobb gyógyír, mint a nevetés.

Idén 150 éves szeretett fővárosunk, Budapest, melynek nemcsak sajátos pesti viccei, hanem dalai és kupléi is emblematikusak. A kor legnépszerűbb zeneszerzőit is megihlették Buda, Óbuda és Pest kis utcái, sőt, versengtek, hogy az ő dalaik hangozzanak el a kabarék műsorában. Eisemann Mihály, Zerkovitz Béla, Márkus Alfréd, Horváth Jenő, Fényes Szabolcs olyan slágereket írt, melyeket ma is valamennyien ismerünk, szeretünk és dúdolunk.

Játsszák: Esztergályos Cecília, Tordai Teri, Koncz Gábor, Dörner György, Almási Sándor, Bánföldi Szilárd, Bátyai Éva,
Darányi Ádám, Gregor Bernadett, Incze József, Incze Máté, Jánosi Dávid, Jászai László, Kazári András,
Koncz Andrea,Nemes Wanda, Orosz Csenge, Tóth János Gergely, Timkó Eszter, Vass György, Viczián Ottó

Szerkesztő-koreográfus-rendező: Ullmann Krisztina - Magyar Bronz Érdemkereszttel kitüntetett

Ajánló


A CRESCENDO MUSIC MANAGEMENT™ BEMUTATJA: ÓPERENCIÁN TÚL MESE • MUSICAL • KONCERT ÉNEKESEK ES TOVABBI INFORMACIOK: WWW.OPERENCIANTUL.HU

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!