Program


Józsa Tamás Zenesuli 20. jubileumi fesztivál

Józsa Tamás Zenesuli 20. jubileumi fesztivál

A jubileum alkalomból egy különleges, fénnyel és szeretettel teli előadásra invitáljuk az élő zene (éneklés és hangszeres játék) iránt érdeklődőket.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 24. szombat, 14:00

A Józsa Tamás Zenesuli több, mint 7 esztendeje saját és személyre szabott művészi alkotásokon keresztül szólítja meg és tereli a növendékeket, és a különböző zenei műfajok világát próbálja saját művészi alkotások formájába ágyazni. 

14.00 – 17.00 Tanulói együttesek bemutatkozása -  a teljesség igénye nélkül nyújtanak betekintést a zenesuli működésébe a blues, a jazz, a rock, a country, a pop, a reggae, a klasszikus zenei stílusokból merített repertoáron keresztül

Ajánlatunk


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!